2017-08-22 15:06:22• hírek • Szatmár.ro

Felújítási munkálatok az Octavian Goga Általános Iskolában

Kereskényi Gábor polgármester és Corina Chindris igazgatónő jelenlétében adták át kedden az Octavian Goga Általános Iskolában végzett felújítási munkálatokat. Ezek során új arculatot kapott az intézmény sportterme és az udvara is.

Ennek köszönhetően közel 600 diák mozoghat majd modernebb és biztonságosabb körülmények között, hiszen a sportterem tetőszerkezete már annyira rossz állapotban volt, hogy akár komolyabb baj is történhetett volna. Az udvaron mini-focipálya készül, amely a tanévkezdésig lesz átadva.

„Kifejezetten fontos számunkra a szatmárnémeti oktatás, hiszen a fiatalok jelentik a városunk jövőjét. Az Octavian Goga épülete 45 éves és először lett így modernizálva. A sportterem felújítása 260.000 lejbe, míg a műfűves pálya építése 200.000 lejbe került” – mondta a polgármester.

Az intézmény igazgatónője a tantestület és a diákok nevében is megköszönte a városvezetőnek a kiemelt figyelmet, mint mondta, évek óta várnak arra, hogy kiviteleződjön ez a beruházás, amely része annak a programnak, amelynek keretén belül 41 szatmárnémeti tanintézményt modernizál saját költségvetéséből a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: